over ons

OVER ONS
___

Mijn naam is Erik Ooms, eigenaar en oprichter van Florismoo.

Als fietsliefhebber heeft de fietsbranche mij altijd al aangetrokken, maar er is teveel van hetzelfde op de Nederlandse markt plus dat veel fietsenwinkels traditioneel te werk gaan, vandaar mijn keuze om een webshop met showroom/winkel te beginnen vol met niche artikelen.
De meeste artikelen worden ingekocht bij kleine merken in het buitenland, zij hebben het vakmanschap in eigen huis en tevens zullen de producten niet bij elke winkel te vinden zijn waardoor exclusiviteit gegarandeerd blijft.

De naam Florismoo is opgebouwd uit de naam Floris (mijn zoon) en onze gezamenlijke achternaam Ooms gespiegeld minus een S.

Florismoo is eind 2014 gestart met de visie om op een eerlijke wijze goede (elektrische)fietsen en accessoires, gevuld met vakmanschap, passie en authenticiteit te leveren.
Het assortiment groeit gestaag.
Mijn interesses zijn sportauto’s, watersport, gadgets, design en nog veel meer wat indirect weer terug te vinden is in ons assortiment.

Florismoo is een webwinkel met een bijbehorende winkel/showroom aan huis en is gevestigd te Heemskerk (vlak langs de A9).
De winkel is op afspraak te bezoeken (of bel ons als je in de buurt bent) en geeft je de mogelijkheid om de producten te testen en te zien.
Voordeel van Florismoo is de persoonlijke aandacht en de goede service die wij je kunnen bieden.

Qua fietsen is Florismoo exclusief dealer van het merk Gocycle (Engeland), gekozen vanwege de enorme voordelen zoals volop onderdelen, service, onderhoudsgemak, exclusiviteit, design, kwaliteit en het gebruiksgemak.
Eigenaren van een boot/jacht, camper, caravan, bewoners stad, forensen en dagjesmensen zijn onze belangrijkste doelgroepen, zij kunnen hun fiets eventueel gevouwen vervoeren.

De exclusieve merken van de accessoires zijn Hill&Ellis (Engeland), Véli (Portugal), Moleskine by Bric’s (Italië), Bikeparka (Engeland) en Overade (Frankrijk).