Home / Geen categorie / Gocycle introduceert het nieuwe snel vouwbare GX model

Gocycle introduceert het nieuwe snel vouwbare GX model

Gocycle GX electric blue

Gocycle introduceert het nieuwe snel vouwbare GX model

Het baanbrekende elektrische fietsenmerk Gocycle introduceert het snel vouwbare GX-model.
De GX vouwt zich in minder dan 10 seconden op, waardoor dit het snelst vouwende model in het Gocycle-assortiment is, ideaal voor woon-werkverkeer.
De nieuwe Gocycle GX is nu beschikbaar voor pre-order, geprijsd €3.199,-.
De planning voor levering is in de maand april.

De snel-vouwbare GX wordt het derde lid van de Gocycle-familie, dat zich aansluit bij de Gocycle GS en Gocycle G3.
Richard Thorpe, ontwerper van Gocycle: “We zijn ongelooflijk enthousiast over onze nieuwe GX-modellen, omdat het de aantrekkingskracht van Gocycle voor nog meer consumenten zal vergroten.
Het is een echte Gocycle, een lichtgewicht en stijlvol ontwerp, nu extra snel vouwbaar en makkelijker opbergbaar waardoor de fiets nog veelzijdiger is – de ideale fiets voor het meenemen in de trein/metro.
Bijvoorbeeld je auto buiten de stad parkeren en fietsend naar je werk tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer.

De missie van Gocycle is eenvoudig: ’s werelds beste elektrische stadsfietsen maken, een taak die begon in 2002 toen de voormalige ontwerper van McLaren Cars Limited, Richard Thorpe, zijn eigen bedrijf, KarbonKinetics, oprichtte om zijn tweewielige elektrische droom te creëren.
Zestien jaar later is de droom realiteit geworden en staat Gocycle wereldwijd bekend om zijn innovatieve producten, stijlvolle ontwerpen en pioniersgeest.
In 2009, na een uitgebreid ontwikkelingsproces, lanceerde het bedrijf de baanbrekende, lichtgewicht Gocycle G1.
De G1 profiteerde van Richard’s expertise vanwege zijn 25-jarige carrière in de motorsport en de lichte elektrische voertuigindustrie, de G1 werd de eerste spuitgegoten magnesiumlegering fiets in de geschiedenis.
Het heeft de basis gelegd die Gocycle in staat heeft gesteld om voortdurend grenzen te verleggen met elk van zijn drie nieuwe modellen.
De Gocycle G2 is in 2012 op de markt gekomen en werd de eerste elektrische fiets voor productie met een Bluetooth-connectiviteit.
De G2 werd gevolgd door de Gocycle G3 in 2016, die debuteerde met een automotive-geïnspireerde Daytime Running Light (DRL) – en de Gocycle GS in 2017 een fiets met mechanische versnellingen.

Omdat de fiets een echte Gocycle is gebleven passen er ook alle accessoires op die leverbaar zijn in onze webshop.
Denk bij aanschaf ook aan een fietsverzekering, wij kunnen je fiets verzekeren bij Kingpolis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *