Home / FIETSEN / Accessoires / Je fiets beschermen tegen regen of vuil met een fietshoes

Je fiets beschermen tegen regen of vuil met een fietshoes

Bikeparka overzicht

Je fiets beschermen tegen regen of vuil met een fietshoes

De Bikeparka is niet zomaar een fietshoes, het is geen stuk polyethyleen die je over je fiets heen trekt en los laat in wisselende weersomstandigheden.
Een fietshoes moet een beschermende laag zijn om je trots te beschermen tegen de verwoestingen van de elementen en de gierige ogen van vreemden.
Er zijn niet zo veel fietshoezen op de markt en BikeParka heeft geprobeerd de fietshoes opnieuw uit te vinden en dat is ze goed gelukt.

De Bikeparka fietshoezen zijn gemaakt van zware 68D 21oT Polyester Ripstop, PU gecoat en naad verzegeld om het weerbestendig te maken en biedt het tevens een hoge UV-bescherming.
De fietshoes past in de kleine hoes, die compleet is met klittenbandjes, zodat je het op je fiets frame kunt bevestigen.
De fietshoes is bedoeld om op één soort fietsmaat te passen waarbij gaten, trekkoorden en de elastiek aan de onderkant helpen de pasvorm op elke gewenste fiets aan te passen.

Een punt waar de Bikeparka Urban echt verschilt van zijn concurrenten is dat de Urban een gat heeft waardoor je je fiets met hoes aan een paal op slot kan zetten.
Velcro zorgt ervoor dat de rand niet gaat klapperen en houdt het water of stof weg.

De Bikeparka is er in 3 verschillende maten en in 4 kleuren, klik op de link om te bestellen of voor meer informatie.

bikeparka stash fietshoes blauwbikeparka urban fietshoes blauwbikeparka urban fietshoes zak blauwbikeparka ripstop blauw

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *