Home / FIETSEN / waarom een vouwfiets nemen

waarom een vouwfiets nemen

FSIR vouwfiets 20 inch openbaar

Waarom een vouwfiets nemen

Forens

Nederland is een ideaal land om te forenzen met de vouwfiets, een vouwfiets is enorm wendbaar.
Trein – Deze combinatie maakt je reistijd korter doordat je niet na de trein hoeft te wachten op aansluitend openbaar vervoer maar direct op pad kunt. Ook de tijd van het lopen naar de halte is korter. Een vouwfiets mag gratis mee in de trein.
Auto – Om niet met de auto een stad in te moeten parkeer je deze buiten de stad. In de kofferbak past eenvoudig een vouwfiets zodat je na het uitvouwen je tocht naar de stad kan voortzetten.

Vakantie

Een vouwfiets is ideaal voor een camper of caravan zodat je niet je zware fiets op een fietsendrager hoeft te zetten. Een vouwfiets is licht en kan eenvoudig in de camper of caravan gezet worden of in de speciale opbergplekken. Eenmaal op je bestemming aangekomen maak je je campeerplek in orde en vouw je je vouwfiets uit om direct de omgeving te verkennen.
Ook voor op de boot is een vouwfiets ideaal.

Stedentrip met de trein

Als je ergens in Nederland op de Talys (internationale trein) stapt zit je in 3 uur in hartje Parijs. Op de vouwfiets stappen en binnen korte tijd ben je bij de Eiffeltoren. In de internationale treinen is het soms wel van belang dat de fiets niet te groot is als hij is opgevouwen. Om als handbagage mee te mogen is het soms nodig op hem in te pakken (vaak is een eenvoudige nylon hoes voldoende).

Diefstal fietsen

In de grote steden heb je last van fietsendiefstal. Een vouwfiets kan uitkomst bieden omdat deze mee naar binnen is te nemen. Een vouwfiets neemt bijna geen ruimte in en past bijvoorbeeld onder je bureau.

Florismoo heeft diverse vouwfietsen, ook elektrische

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *